Slapen bij Van-V

Kom genieten en onthaasten midden in het historische centrum van Zierikzee. U logeert aan het Havenpark , het stadspark van Zierikzee. De ingang van ons appartement ligt in het pittoreske st. Jacobsstraatje. Het trendy appartement ademt de sfeer van onze beide bedrijven. Eigentijds, sfeervol, kleurrijk en van alle gemakken voorzien. U treft een ruime slaapkamer met een heerlijke boxspring, een gezellige woonkamer inclusief keuken, met vaatwasser ,oven, koelkast en kookplaat. De bank in de woonkamer is tevens te gebruiken als slaapbank, makkelijk uitklapbaar en van professionele kwaliteit. Daarnaast een luxe badkamer met wc, wastafel en inloopdouche. Op loopafstand zijn diverse leuke restaurantjes en eettentjes. Naast ons, bijvoorbeeld is Raf ‘s waar heerlijke lunches, bijzondere koffie thee en gebak genuttigd kunnen worden. Shoppen kunt naar hartenlust in de straatjes met bijzondere winkeltjes.

Onze namen zijn Arjen en Vanessa van Vaardegem. Wij wonen hier samen met onze dochter Liv en af en toe in het weekend, onze studerende zoon Matthijs. Sinds oktober 2019 verhuren wij ons luxe volledig uitgeruste appartement Slapen bij Van-V. Van-V is een afkorting van onze achternaam en de naam van het bedrijf van Vanessa. Vanaf medio 2019 hebben we, hier in het mooie Zierikzee, een nieuwe start gemaakt met onze bedrijven. Aan de voorkant werkt Vanessa met haar minerale make up en organische clean en green beauty producten. Daarachter is de praktijk van Arjen gevestigd in coaching en mindfulness-trainingen. Vanuit de gedachte van rust, inner en outer beauty en omdat wij het erg leuk vinden mensen te ontmoeten zijn we gestart met het verhuren van ons appartement.

Bezoek de diverse musea, bewonder de monumentale panden of slenter door de oude smalle straatjes . Vanaf het Havenpark wandelt u langs de Oude haven en Museumhaven naar de Nieuwe haven. Vanaf dit punt kunt u makkelijk via de havendijk het havenhoofd bereiken, waar u een prachtig uitzicht heeft over de Oosterschelde. Verken fietsend de polders van ons eiland en op 15 km afstand vindt u de mooiste stranden. Kortom geniet vanuit ons luxe appartement, van Zierikzee en Schouwen Duiveland.

Reserveer je overnachting

Mijn Wishlist Van-V

Productnaam Eenheidsprijs Voorraad status
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst

Van-V gebruikt cookies op de website.