Mijn naam is Vanessa

Ik help vrouwen om de mooiste versie van zichzelf tevoorschijn te toveren.

Ik ben er van overtuigd dat als er balans ontstaat tussen inner en outer beauty er bij elke vrouw magie ontstaat, die uitstraalt naar elk aspect van haar leven.

 

Over inner en outer beauty

Mijn naam is Vanessa, ik help vrouwen om de mooiste versie van zichzelf tevoorschijn te toveren. Ik ben er van overtuigd dat als er balans ontstaat tussen inner en outer beauty er bij elke vrouw magie
ontstaat, die uitstraalt naar elk aspect van haar leven.

Ik doe dit door ze te leren werken met prachtige minerale make-up (de magische ‘toverpoeders’) aan de buitenkant en door ze verbinding te laten maken met hun innerlijke kracht en wijsheid aan de binnenkant.

Bij mij begon mijn transformatie, naar mijn mooiste ik, in 2011 toen ik beviel van een prachtige dochter Liv. De bevalling was dermate heftig en ingrijpend dat zowel mijn dochter als ik niet ongeschonden uit de strijd kwamen. Voor ik mij van dit alles bewust werd zat ik in een diep gat, sliep bijna niet meer en was alleen maar aan het overleven.

Gelukkig kregen we hulp van een bevriende coach. Zij leerde me haar motto : “eigen geluk eerst “, over hoe ik mezelf op 1 kon zetten zonder schuldgevoel.

Ik ging het traject aan en leerde mezelf helpen en super krachtig in het leven te staan! En nu help ik anderen om ook in hun kracht te gaan staan en de mooiste versie van zichzelf te worden, zowel van binnen van buiten!

In mijn reis op zoek naar de beste versie van mezelf heb ik heel veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Ik mocht best wat trauma’s en blokkades verwerken voor ik mijn innerlijke zelf volop kon laten stralen. En ook mijn uiterlijke zelf kon wel wat opschoning gebruiken. Ik volgde een gezondheid resetkuur en zorgde hiermee dat mijn overtollige gewicht verdween. Ook leerde ik daarbij de kracht van suppletie voor mijn gezondheid en de energie die het me gaf.

Je bent wat je eet en wat je op je gezicht smeert!

Door bezig te zijn met voeding en gezondheid wordt je jezelf sterk bewust van de effecten hiervan. Dat geldt ook voor alles wat je aan make up gebruikt . 50% van wat je op je huid smeert komt namelijk in je bloedbaan en daardoor ook in de rest van je lichaam terecht.

Ik ging op zoek naar alternatieven en vond oa Minerale make up! make up gemaakt van gemalen mineralen stenen , vegan en dierproef vrij. Ik werd heel gelukkig van dit idee!

Eindelijk echt super mooie makeup die ook nog eens goed is voor je huid en lichaam.
Ik geef ook workshops en facebook lives om zoveel mogelijk vrouwen hiermee kennis te laten maken. Mijn liefde voor visagie was weer volledig terug!

De reis die ik gemaakt heb de afgelopen jaren, en die nog steeds doorgaat, heeft me enorm geholpen om steeds dichter bij mezelf te komen en echt van mezelf te leren houden, zowel innerlijk als uiterlijk. Ik ben nu zover dat ik ook anderen help om daar te komen om je innerlijk en uiterlijk volledig te gaan laten stralen.

Mijn Wishlist Van-V

Productnaam Eenheidsprijs Voorraad status
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst

Van-V gebruikt cookies op de website.