Jij weet echt het mooie in mensen naar boven te halen op een hele natuurlijke manier! Dat is écht een gave!

Priscilla Massaar

Ik gebruik al jaren dezelfde mascara waar ik heel blij mee was, tot deze uit het assortiment werd gehaald.. heel erg balen natuurlijk want ik moest op zoek naar een nieuwe. Ik heb verschillende geprobeerd, maar wat viel het tegen. Na een super goed advies van Vanessa de natural mascara van LilyLolo geprobeerd en ik ben echt om! Wat een fijne, geen klontjes, veel volume, maakt ze lang. En je hebt echt effect!!! Heel goed advies en hele leuke lieve mensen!! Ik ben mijn assortiment aan het uitbreiden want tot nu toe zijn alle producten zo goed (en heel betaalbaar, ook fijn!).

Marleen van Etten

Ik zag een paar filmpjes voorbij komen op Facebook van Vanessa. Elke keer bleef ik het filmpje afkijken en raakte ik enthousiast van deze minerale make-up producten. Vanessa is fan van Lois lee en ik ook, dus ik dacht dat haar producten ook vast top zouden zijn ( natuurlijk en zonder meuk). En dat zijn ze ook. Het is even wennen maar na een paar keer opbrengen gaat het steeds sneller en krijg je er handigheid in. Via een foto die ik heb gestuurd via Whatsapp heeft zij de goede kleuren geadviseerd dat was best spannend. Maar dat heeft ze top gedaan! Ik raad iedere vrouw eens minerale make-up van Lily -Lolo te proberen.

Relinda Wintjes

De make-up workshops die Vanessa geeft zijn een feestje! Vanessa is een echte professional op dit gebied. Ze geeft goed (kleuren)advies en weet er een gezellige avond van te maken. De workshop is een aanrader! De Lily -Lolo minerale make-up producten die worden gebruikt zijn van goede kwaliteit en voelen heel luchtig aan op je huid. Voor mij alleen nog maar minerale make-up!

Priscilla Massaar